STN EN 23995: 2001 (42 0961), Kovové prášky. Stanovenie pevnosti v ohybe výliskov s pravouhlým prierezom (ISO 3995: 1985). - Patasyová, Viera; Novotný, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 23995: 1993 v českom jazyku