STN EN 24884: 2000 (42 0870), Spekané karbidy. Odber vzoriek a skúšanie práškov použitím spekaných skúšobných telies (ISO 4884: 1978). - Oroszová, Tatiana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 24884: 1993