STN EN 15459-1: 2019 (06 0004), Energetická hospodárnosť budov. Postupy ekonomického hodnotenia energetických systémov v budovách Časť 1 Výpočtové postupy, modul M1-14 - Bendžalová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15459-1: 2017