STN EN ISO 3691-3: 2019 (26 8811), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 3 Dodatočné požiadavky na vozíky so zdvíhacou plošinou obsluhy a vozíky špecificky konštruované na pojazd so zdvihnutým nákladom (ISO 3691-3: 2016) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3691-3: 2016