STN EN 81-58: 2019 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Prehliadky a skúšky Časť 58 Skúšanie požiarnej odolnosti šachtových dverí - Toman, Boris (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-58: 2018