STN EN ISO 8028: 2019 (63 5410), Gumové alebo plastové hadice a hadice s koncovkami na bezvzduchové striekanie náterových látok. Špecifikácia (ISO 8028: 2017). - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8028: 2018