STN EN ISO 14688-2: 2019 (72 1003), Geotechnický prieskum a skúšky. Pomenovanie a klasifikácia zemín Časť 2 Princípy klasifikácie (ISO 14688-2: 2017) - Frankovská, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14688-2: 2018