STN EN 14617-2: 2019 (72 1106), Konglomerovaný kameň. Skúšobné metódy Časť 2 Stanovenie pevnosti v ohybe - Ondrášik, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14617-2: 2016