STN EN 14157: 2019 (72 1137), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie odolnosti proti obrusovaniu. - Ondrášik, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14157: 2017