STN EN ISO 52000-1: 2019 (73 0712), Energetická hospodárnosť budov. Zastrešujúce posúdenie energetickej hospodárnosti budov (EHB) Časť 1 Všeobecný rámec a postupy (ISO 52000-1: 2017) - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 52000-1: 2017