STN EN 1536 + A1: 2019 (73 1002), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Vŕtané pilóty. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1536: 2010 + A1: 2015