STN EN ISO 29481-1: 2019 (73 9010), Informačné modely stavieb (BIM). Príručka na odovzdávanie informácií Časť 1 Metodika a formát (ISO 29481-1: 2016) - Funtík, Tomáš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 29481-1: 2017