STN ISO 45001: 2019 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Požiadavky s usmernením na používanie. - Grauzeľ, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu normy ISO 45001: 2018