STN EN 13445-5/A1: 2019 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie. Zmena A1 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A1 STN EN 13445-5: 2015 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-5: 2014/A1: 2018