STN EN 24501: 1999 (420884), Spekané karbidy. Stanovenie titánu. Fotometrická metóda s peroxidom vodíka. - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 24501: 1993