STN EN 23923-2: 2001 (42 0890), Kovové prášky. Stanovenie sypkej hmotnosti Časť 2 Metóda so Scottovým volumetrom - Oroszová, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 23923-2: 1993