STN EN 24491-1: 2000 (42 0890), Kovové prášky. Stanovenie obsahu kyslíka redukčnými metódami Časť 1 Všeobecné pokyny - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 24491-1: 1993