STN EN ISO 4491-2: 2001 (42 0890), Kovové prášky. Stanovenie obsahu kyslíka redukčnými metódami Časť 2 Strata hmotnosti redukciou vodíkom (ISO 4491-2: 1997) - Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4491-2: 1999