STN EN 27627-2: 1999 (42 0893), Spekané karbidy. Chemická analýza plameňovou atómovou absorpčnou spektrometriou Časť 2 Stanovenie vápnika, draslíka, horčíka a sodíka pri obsahu od 0,001 % (m/m) do 0,02 % (m/m) - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 27627-2: 1993