STN EN 24503: 2001 (42 0898), Spekané karbidy. Stanovenie obsahu kovových prvkov röntgenovou fluorescenciou. Stanovenie v tavenine. - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 24503: 1993