STN EN 10271: 2000 (42 0924), Ploché oceľové výrobky s elektrolytickým zinkovo-niklovým (ZN) povlakom. Technické dodacie podmienky. - Kubaský, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma je identická s EN 10271: 1998