STN EN 10248-1: 2002 (42 1066), Štetovnice valcované za tepla z nelegovaných ocelí Časť 1 Technické dodacie podmienky - Ponca, Viliam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10248-1: 1995