STN EN 10248-2: 2001 (42 1066), Štetovnice valcované za tepla z nelegovaných ocelí Časť 2 Medzné odchýlky rozmerov a tolerancie tvaru - Ponca, Viliam; Rechtenberg, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10248-2: 1995 v českom jazyku