STN EN 10249-1: 2001 (42 1067), Štetovnice tvárnené za studena z nelegovaných ocelí Časť 1 Technické dodacie podmienky - Ponca, Viliam; Rechtenberg, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10249-1: 1995 v českom jazyku