STN EN 1559-6: 2001 (42 1384), Zlievarenstvo. Technické dodacie podmienky Časť 6 Doplnkové požiadavky na odliatky zo zliatin zinku - Sekerešová, Drahomíra; Novotný, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1559-6: 1998 v českom jazyku