STN EN 575: 2001 (42 1406), Hliník a zliatiny hliníka. Predzliatiny vyrábané tavením. Špecifikácie. - Pivoňka, Michal; Smetana, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 575: 1995 v českom jazyku