STN ISO 209-1: 2001 [neplatná] (42 1415), Tvárnený hliník a zliatiny hliníka. Chemické zloženie a druhy výrobkov Časť 1 Chemické zloženie - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 209-1: 1989