STN EN 12482-1: 2003 (42 1425), Hliník a zliatiny hliníka. Predvalky na všeobecné používanie Časť 1 Špecifikácia na výrobky valcované za tepla - Polák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12482-1: 1998