STN EN 12482-2: 2001 (42 1425), Hliník a zliatiny hliníka. Predvalky na všeobecné používanie Časť2 Špecifikácia pre predvalky valcované za studena - Patasyová, Viera; Smetana, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12482-2: 1998 v českom jazyku