STN EN 604-1: 2002 (42 1442), Hliník a zliatiny hliníka. Liaty polovýrobok na tvárnenie Časť 1 Technické dodacie podmienky - Bayer, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 604-1: 1997