STN ISO 31000: 2019 (01 0381), Manažérstvo rizika. Návod. - Duníková, Vladimíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu normy ISO 31000: 2018