STN ISO 5667-12: 2019 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 12 Pokyny na odber vzoriek dnových sedimentov z riek, jazier a estuárií - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje ISO 5667-12: 2017