STN EN ISO 14024: 2019 (83 9024), Environmentálne značky a vyhlásenia. Environmentálne označovanie typu l. Zásady a postupy (ISO 14024: 2018). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14024: 2018