TNI CEN/TR 17223: 2019 (85 5000), Technická normalizačná informácia. Vzťah medzi EN ISO 13485: 2016 (Zdravotnícke pomôcky. Systémy manažérstva kvality. Požiadavky na regulačné účely) a európskymi nariadeniami o zdravotníckych pomôckach a o diagnostických zdravotníckych pomôckach in vitro. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto technická správa je slovenskou verziou CEN/TR 17223: 2018