STN EN 12384: 2002 (42 3000), Meď a zliatiny medi. Určenie medze pružnosti v ohybe pások. - Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12384: 1999