STN EN ISO 9400: 2001 (42 3401), Zliatiny niklu. Stanovenie odolnosti proti medzikryštálovej korózii (ISO 9400: 1990). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9400: 1995