STN 42 5520-1: 1995, Tyče oceľové štvorcové valcované za tepla. Rozmery Časť 1 Normálna a zvýšená presnosť - Rechtenberg, Karel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku