STN 42 5530-1: 1995, Tyče oceľové šesťhranné valcované za tepla. Rozmery Časť 1 Normálna a zvýšená presnosť - Rechtenberg, Karel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku