STN EN 10217-1: 2003 (42 5719), Zvárané oceľové rúry na tlakové účely. Technické dodacie podmienky Časť 1 Nelegované oceľové rúry so špecifickými vlastnosťami pri teplote okolia - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10217-1: 2002