STN EN 10217-3: 2003 (42 5719), Zvárané oceľové rúry na tlakové účely. Technické dodacie podmienky Časť 3 Rúry z legovanej jemnozrnej ocele - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10217-3: 2002