STN EN 10217-4: 2003 (42 5719), Zvárané oceľové rúry na tlakové účely. Technické dodacie podmienky Časť 4 Elektricky zvárané nelegované oceľové rúry so špecifickými vlastnosťami pri nízkej teplote - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10217-4: 2002