STN EN 10217-4/A1: 2005 (42 5719), Zvárané oceľové rúry na tlakové účely. Technické dodacie podmienky Časť 4 Elektricky zvárané nelegované oceľové rúry so špecifickými vlastnosťami pri nízkej teplote. Zmena A1 - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 10217-4: 2003 je slovenskou verziou EN 10217-4: 2002/A1: 2005