STN EN 10217-5: 2003 (42 5719), Zvárané oceľové rúry na tlakové účely. Technické dodacie podmienky Časť 5 Nelegované a legované oceľové rúry zvárané pod tavivom so špecifickými vlastnosťami pri zvýšenej teplote - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10217-5: 2002