STN EN 1123-1/A1: 2005 (42 5724), Rúry a tvarovky z pozdĺžne zváraných oceľových rúr pozinkovaných ponorením s hladkým koncom a hrdlom pre kanalizačné systémy Časť 1 Požiadavky, skúšanie, operatívne riadenie kvality. Zmena A1 - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 1123-1: 2001 je slovenskou verziou EN 1123-1: 1999/A1: 2004