STN EN 1124-1: 2001 (42 5725), Rúry a tvarovky z pozdĺžne zváraných rúr z nehrdzavejúcej ocele s hladkým koncom a hrdlom pre kanalizačné systémy Časť 1 Požiadavky, skúšanie, operatívne riadenie kvality - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1124-1: 1999