STN EN 10266: 2004 (42 6920), Oceľové rúry, tvarovky a duté konštrukčné profily. Symboly a definície termínov používané v normách na výrobky. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10266: 2003