STN EN 485-3: 2004 (42 7332), Hliník a zliatiny hliníka. Pásy, plechy a hrubé plechy Časť 3 Tolerancie rozmerov a tvaru výrobkov valcovaných za tepla - Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 485-3: 2003