STN EN 586-1: 2001 (42 7333), Hliník a zliatiny hliníka. Výkovky Časť 1 Technické dodacie a preberacie podmienky (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 586-1: 1997