STN EN 586-2: 1999 (42 7333), Hliník a zliatiny hliníka. Výkovky Časť 2 Mechanické vlastnosti a požiadavky na doplnkové vlastnosti - Martinkovič, Maroš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma je identická s EN 586-2: 1994