STN EN 1592-1: 2003 (42 7730), Hliník a zliatiny hliníka. Vysokofrekvenčne švove zvárané rúry Časť 1 Technické dodacie podmienky - Polák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1592-1: 1997